Frans Damen, Historische en Retro Bouwmaterialen, is door onze grote kennis van de markt van historische bouwmaterialen, in staat u optimaal te adviseren. Op basis van uw specifieke wensen kunnen wij u op korte termijn informeren wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot gebruik van authentieke bouwmaterialen.
Een geheel vrijblijvende zoekopdracht behoort tot de mogelijkheden, waarbij het van belang is dat u ons zo goed mogelijk informeert. Een zoekopdracht dient tenminste een duidelijke omschrijving te geven van het item dat u zoekt, met de daarbij behorende afmetingen en waar mogelijk ondersteunt door middel van een (digitale) foto.
Een zoekopdracht kunt u, bij voorkeur via het reactieformulier onder de rubriek Contact, bij ons indienen, zonder dat dit voor u in eerste instantie enige verplichtingen schept.
 


In het geval dat de gevraagde authentieke bouwmaterialen niet meer, of niet in voldoende mate voorhanden zijn, zullen wij u verder helpen zoeken naar een verantwoord retro alternatief.

Ook met betrekking tot uitvoering van werkzaamheden kunnen wij u adviseren over de werk- methodiek, de te gebruiken materialen en eventueel noodzakelijk gereedschap en/of hulpmaterieel. Bij vragen kunt u gerust contact met ons zoeken, bij voorkeur via het reactieformulier.